Reserveren

Rolstoelvervoer

Online reserveren OF

Bel nu

Wij wachten op uw reservering

Vragen? Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar!

Reserveer rolstoelvervoer online of neem telefonisch contact met ons op:

074 – 250 50 50

Reserveren
Taxi op tijd

Altijd op tijd

Voordelige tarieven en contractvervoer

Wij hanteren voordelige tarieven en u betaalt dus nooit teveel.

Bent u zelf minder goed ter been? Of zijn er in uw groep deelnemers die gebruikmaken van een rolstoel? Taxi AUB beschikt over speciale rolstoelbussen.  Wij verzorgen ook contractvervoer voor diverse verzekeringsmaatschappijen van en naar ziekenhuizen.

Onze bussen zijn voorzien van een hydraulische lift die rolstoelgebruikers eenvoudig en comfortabel de bus in helpt.

Dankzij bovenstaande voorzieningen en een behulpzame, speciaal opgeleide chauffeur is het uitstapje voor iedereen toegankelijk en geslaagd!

Rolstoelvervoer van Taxi AUB

Wij streven er naar onze klanten de beste service mogelijk te geven.

Vraag een offerte

Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent en welke prijs u voor de rit gaat betalen? Vul dan het onderstaande offerteformulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen een scherpe offerte van ons.

Veelgestelde vragen

Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,19 euro per kilometer.

Dit maakt niet uit. De prijs is bij ons hetzelfde, ongeacht het tijdstip en de dag waarop u reist.

Je kunt bij ons in de meeste gevallen tot 5 minuten vóór het gewenste ophaaltijdstip online een rit boeken.

Dit kan altijd. U kunt ons natuurlijk altijd even bellen op 074 – 250 50 50 als u graag even geholpen wilt worden met de reservering.

Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland en over de grens met Duitsland. Tevens kunt u bij ons vanuit heel Nederland een taxi boeken van of naar luchthavens in België en Duitsland.

Wij hebben zeker taxibusjes. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer vervoerd worden. Ook is het boeken van een taxibusje aan te raden als u veel en/of grote bagage mee hebt.

Wilt u een taxibusje boeken terwijl u met minder dan vijf personen bent? Kies dan voor taxibus.

Dit verschilt per vlucht en wordt vooral bepaald door uw eindbestemming. Wij adviseren om tenminste twee uur van tevoren op de luchthaven aanwezig te zijn.

In de drukkere vakantieperiodes kan dit op de grote luchthavens oplopen tot drie uur van tevoren. Controleer dit voor de zekerheid altijd bij uw luchtvaartmaatschappij.

Uiteraard. Onze tarieven van en naar de luchthaven zijn exact gelijk. Let op dat u de tijd opgeeft waarop je de taxi wilt hebben, en dus niet de tijd waarop uw vlucht aankomt.

Wilt u heen en terug met de taxi? Dit is mogelijk! Bel ons of Vink in het reserveringsformulier ‘retour’ aan, geef de retourtijd in en u kunt beide ritten in één keer in orde maken. Zowel de heenreis als de terugreis zijn dezelfde prijs.

Reist u graag in stijl? TAxi ABC biedt ook luxe-vervoer aan! Tijdens uw boeking kunt u kiezen voor een limousine. Vervolgens bent u verzekerd van een rit in een luxueuze limo.

Beoordelingen / reviews

Dit zeggen onze klanten over ons:

We zijn met 4 dames in de limousine naar discotheek het Bölke van Hengelo naar Enschede gebracht en gehaald. We hebben genoten van de rit in deze mooie limo!

Jorieke ter Boers

Ons bedrijf makt al jaren gebruik van het bedrijfsvervoer. Ik kan iedereen Taxi ABC aanraden.

Eric Duyn

Taxi ABC is sinds jaren het taxibedrijf voor vervoer in Hengelo en omstreken. Zij staan garant voor veilig en accuraat vervoer tegen een zeer concurrerende prijs. Op hen kunt u altijd rekenen!

Michiel Groothuis

Super taxi’s waar je gegarandeerd met uitstekend vervoer en personeel van A Naar B word vervoerd.

Karin van Langen

Taxi ABC heeft er de afgelopen maanden perfect voor gezorgd dat ik kon reizen naar de universiteit en terug. De auto’s waar zij mee werken zijn altijd netjes van binnen en op tijd. Ik kan het iedereen aanraden.

Coen Blomberg

Vraag stellen

Wilt u online een taxi reserveren? Klik dan hier. Uiteraard kunt u ons ook bellen. Heeft u een opmerking, klacht of wilt u ons een vraag stellen? Gebruik dan dit contactformulier.

Offerte aanvragen

Wilt u vooraf weten welke prijs u voor de taxirit gaat betalen? Vul dan het offerteformulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte.

* Wij respecteren uw privacy en delen uw persoonlijke gegevens nooit met anderen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beoogde doel.