Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Boeken

Boek een taxi

Veelgestelde vragen

Wij hanteren scherpe prijzen. Ons taxi tarief is 2,19 euro per kilometer.

Dit maakt niet uit. De prijs is bij ons hetzelfde, ongeacht het tijdstip en de dag waarop u reist.

U kunt bij ons in de meeste gevallen tot 5 minuten vóór het gewenste ophaaltijdstip online een rit boeken.

Dit kan altijd. U kunt ons natuurlijk altijd even bellen op 074 – 250 50 50 als u graag even geholpen wilt worden met de reservering.

Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland en over de grens met Duitsland. Tevens kunt u bij ons vanuit heel Nederland een taxi boeken van of naar luchthavens in België en Duitsland.

Bestelt u liever telefonisch? Dan hebben wij uw telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden nodig.

Ja, van al onze chauffeurs wordt verwacht dat zij voldoende wisselgeld bij zich te hebben.
In een personenauto mogen maximaal 4 passagiers meerijden. Voor busjes geldt, afhankelijk van het type bus en de stoel-indeling, een maximum van 8 personen.
Ja, alle chauffeurs hebben een navigatiesysteem in de taxi. Deze hebben ze vaak niet nodig, want ABC chauffeurs beschikken over een zeer goede stratenkennis.

Wilt u online een taxi reserveren? Wij vragen u dan om het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop u de taxi nodig hebt, het aantal personen dat vervoert moet worden en het telefoonnummer waarop wij de passagiers kunnen bereiken in te voeren. Surf voor meer info naar pagina taxi bestellen.

Wij hebben zeker taxibusjes. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer vervoerd worden. Ook is het boeken van een taxibusje aan te raden als u veel en/of grote bagage mee hebt.

Wilt u een taxibusje boeken terwijl u met minder dan vijf personen bent? Kies dan voor taxibus.

In een gewone taxi is ruimte voor drie stuks grote ruimbagage of vier stuks kleine ruimbagage. Daarnaast is er plaats voor handbagage.

Mocht u meer bagage willen meenemen, dan raden wij een taxibusje aan. Hiervoor kunt u bij het aantal personen vvijf of meer invoeren. Er komt dan een taxibusje.

Mocht u zoveel bagage meenemen dat het niet in de geboekte categorie past, behouden wij ons het recht voor om hiervoor een extra vergoeding voor te vragen.

Kinderen zijn van harte welkom in onze taxi’s. Voor kleine kinderen kunt u eventueel zelf een kinderzitje meenemen. Ook kunt u hierom vragen, vaak kan de chauffeur een kinderzitje meenemen. In Nederland zijn kinderzitjes in een taxi overigens niet verplicht, dus dit beslist u zelf. Wij geven geen garantie dat het zitje daadwerkelijk wordt meegenomen.

Denk er bij het boeken wel aan om het aantal personen separaat aan te geven bij ‘aantal personen’. Dus ook baby’s! Per vervoermiddel is er een wettelijk vastgesteld aantal passagiers dat vervoerd mag worden, dus het is van groot belang dat wij het juiste aantal personen weten, zodat u de juiste taxi krijgt.

Dit verschilt per vlucht en wordt vooral bepaald door uw eindbestemming. Wij adviseren om tenminste twee uur van tevoren op de luchthaven aanwezig te zijn.

In de drukkere vakantieperiodes kan dit op de grote luchthavens oplopen tot drie uur van tevoren. Controleer dit voor de zekerheid altijd bij uw luchtvaartmaatschappij.

Uiteraard. Onze tarieven van en naar de luchthaven zijn exact gelijk. Let op dat u de tijd opgeeft waarop je de taxi wilt hebben, en dus niet de tijd waarop uw vlucht aankomt.

Wilt u heen en terug met de taxi? Dit is mogelijk! Bel ons of Vink in het reserveringsformulier ‘retour’ aan, geef de retourtijd in en u kunt beide ritten in één keer in orde maken. Zowel de heenreis als de terugreis zijn dezelfde prijs.

Reist u graag in stijl? TAxi ABC biedt ook luxe-vervoer aan! Tijdens uw boeking kunt u kiezen voor een limousine. Vervolgens bent u verzekerd van een rit in een luxueuze limo.

De aanrijtijd is afhankelijk van de locatie waar de chauffeur vandaan komt.

Heeft u van tevoren gereserveerd, dan is de taxi bij u op het gevraagde tijdstip. Heeft u een taxi gereserveerd voor zo snel mogelijk, dan sturen wij de dichtstbijzijnde beschikbare taxi direct naar u toe.

Gemiddeld wacht u bij ad hoc reserveringen binnen Hengelo niet langer dan 10 tot 15 minuten. Bij abnormale weersomstandigheden, in de nacht, tijdens de spits en indien al onze chauffeurs verder weg zitten, kan het iets langer duren voor uw taxi arriveert.

Heeft u iets laten liggen in de taxi? Bel ons dan of gebruik het contactformulier op onze website.
Ja zeker kan dat. Onze chauffeurs weigeren geen korte ritten.
Ja dat mag, mits de chauffeur hierdoor niet te veel afgeleid wordt.
Ja, dat kan. Neem voor specifieke wensen contact op met onze taxicentrale via het contactformulier of telefonisch op het nummer 074 – 250 50 50.

Staat uw vraag er niet bij?

Stel uw vraag via het contactformulier.

Wij wachten op uw reservering

Reserveer uw taxi online of neem telefonisch contact met ons op:

074 – 250 50 50

Reserveren
Taxi op tijd

Altijd op tijd

Voordelig

Wij hanteren voordelige tarieven en u betaalt dus nooit teveel.

Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. Onze chauffeurs weten overal beter als geen ander de weg te vinden en rijden dus nooit onnodige kilometers. U kunt erop vertrouwen dat zij, naar uw voorkeur, de kortste of snelste route naar uw bestemming weten te vinden. U kunt in al onze taxi’s contant betalen.

Onze service

Wij streven er naar onze klanten de beste service mogelijk te geven.

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten over ons:

We zijn met 4 dames in de limousine naar discotheek het Bölke van Hengelo naar Enschede gebracht en gehaald. We hebben genoten van de rit in deze mooie limo!

Jorieke ter Boers

Ons bedrijf makt al jaren gebruik van het bedrijfsvervoer. Ik kan iedereen Taxi ABC aanraden.

Eric Duyn

Taxi ABC is sinds jaren het taxibedrijf voor vervoer in Hengelo en omstreken. Zij staan garant voor veilig en accuraat vervoer tegen een zeer concurrerende prijs. Op hen kunt u altijd rekenen!

Michiel Groothuis

Super taxi’s waar je gegarandeerd met uitstekend vervoer en personeel van A Naar B word vervoerd.

Karin van Langen

Taxi ABC heeft er de afgelopen maanden perfect voor gezorgd dat ik kon reizen naar de universiteit en terug. De auto’s waar zij mee werken zijn altijd netjes van binnen en op tijd. Ik kan het iedereen aanraden.

Coen Blomberg

Vraag stellen

Wilt u online een taxi reserveren? Klik dan hier. Uiteraard kunt u ons ook bellen. Heeft u een opmerking, klacht of wilt u ons een vraag stellen? Gebruik dan dit contactformulier.

Offerte aanvragen

Wilt u vooraf weten welke prijs u voor de taxirit gaat betalen? Vul dan het offerteformulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte.

* Wij respecteren uw privacy en delen uw persoonlijke gegevens nooit met anderen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beoogde doel.